جمعه , 10 فروردین 1403
مشخصات انواع لپ تاپ های مهندسی چیست؟

بررسی مشخصات لپ تاپ مهندسی + معرفی بهترین لپ تاپ های مهندسی 2023

این روزها لپ تاپ ‌های زیادی هفته به هفته منتشر می‌شوند و به نظر می‌رسد مشخصات آن‌ها با یکدیگر همپوشانی دارد. در این زمان‌های همیشه در حال تکامل ، انتخاب اشتباه در این سرمایه گران قیمت بسیار آسان است. رایانه‌ها و ابزارها گران هستند و برای دانشجویان مهندسی حتی گران ترند. لپ تاپ‌های دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی باید سریع ، کارآمد و همه کاره باشند.یک لپتاپ مهندسی باید به اندازه‌ای قدرتمند باشد که کاربران بتوانند برای استفاده روزمره روی آن حساب باز کنند. در عین حال وزن و اندازه آن‌ها هم نباید از حد معینی بیشتر باشد تا نتوانید آن را به راحتی حمل کنید. برترین و بهترین لپ تاپ های مهندسی، لپتاپ هایی هستند که توانستند تعادل کافی را میان قدرت و قابل حمل بودن ایجاد کنند.


فهرست مطالب


راهنمای خرید لپ تاپ مهندسی

اگر به دنبال یک لپ تاپ به طور خاص برای کارهای مهندسی هستید ، انتظار می‌رود که زیاد سفر می‌کنید یا دانشجو هستید. در هر صورت ، شما به دنبال لپ تاپ برای استراحت در خانه یا قرار دادن روی میز خود نیستید. شما می‌خواهید در حال حرکت کار انجام دهید و این به نظر محدودیت‌هایی را بر روی گزینه‌های شما ایجاد می‌کند:

  • نسبتا سبک: کمتر از 2 کیلوگرم/4.5 پوند ، در حالت ایده آل حدود 1.5 کیلوگرم/3.3 پوند.
  • صفحه نمایش بزرگ به اندازه کافی برای استفاده: صفحه نمایش 15.6 اینچ به جای 14 اینچ یا کمتر. ترجیحا 17 اینچ یا بزرگتر Full HD مورد نیاز است.
  • عمر باتری مناسب: 8+ ساعت برای پوشش پرواز یا روز کار.
  • گرافیک اختصاصی کارت‌های گرافیکی مبتنی بر پردازنده برای برنامه‌های CAD
  • RAM کافی: حداقل 16 گیگابایت رم ، ایده آل 32 گیگابایت برای رسیدگی به نیازهای برنامه CAD

این الزامات واقعاً تعداد گزینه‌های موجود را بلافاصله کاهش می‌دهند. بسته بندی تمام الزامات در یک لپ تاپ سبک وزن یک چالش است ، اما اگر قرار است از لپ تاپ در حین حرکت استفاده شود ، حمل آن مشکلی نخواهد داشت. این باید چیزی باشد که بتوانید آن را در فرودگاه ، شهر یا تاسیسات صنعتی بدون حملات کمر در کوله پشتی یا در شانه در کیف دستی حمل کنید. بسیاری از لپ تاپ‌های “گیمینگ” که برای مهندسی نیز استفاده می‌شوند بسیار به شارژ نیاز دارند و فقط دو تا چهار ساعت عمر باتری دارند ، این مدت زمان کافی برای ورود به کار نیست.


این مطلب را از دست ندهید  نقد و بررسی تخصصی لپ‌ تاپ ایسوس TUF Dash Gaming FX517ZR-F15.173070

نکات مهم در لپ تاپ های مهندسی چیست؟

  • لپ تاپ قدرت باتری و زمان شارژدهی آن است .
  • نوت برداری و ثبت اسناد و ارائه نمونه کارها و فایل های خودشان می باشد .
  • قابلیت 180 درجه باز شدن صفحه را داشته باشد و حتی نمایشگر آن هم لمسی باشد .
  • لولاهای منعطف و پشتیبانی از قلم هوشمند مهندسی تأثیرگذار باشد .

هنگام خرید لپ تاپ مهندسی باید به چه مشخصاتی توجه کنیم؟

1-مشخصات پردازنده مورد نیاز یک لپ تاپ‌ مهندسی

اگر به دنبال مشخصات یک لپ تاپ مهندسی در بازار هستید، پردازنده بسیار مهم است. هر زمان که ما اتوکد یا نرم افزارهای مشابهی را اجرا کنیم ، باید پایگاه داده عظیم خود را جمع کند و فضای کار مجازی برای کار ما به ما ارائه دهد. بنابراین ، اگر سرعت پردازنده شما کافی نباشد، باید مدت طولانی منتظر بمانید تا نرم افزار فقط بوت شود.

مشخصات پردازنده

برخی از برنامه‌هایی که نیاز به پردازنده کامل دارند:

  • نرم افزار شبیه سازی از جمله ANSYS و Excel
  • بازی‌هایی که وابستگی زیادی به نرخ فریم سریعتر دارند
  • متلب

2-حافظه کافی‌هارد دیسک

برای بررسی مشخصات حافظه یک لپ تاپ مهندسی باید بدانید که برای همه چیز به حافظه و ذخیره سازی کافی احتیاج دارید، از جمله برنامه‌های پیش نویس مانند اتوکد ، کتیا ، ANSYS ، Solidworks. علاوه بر این ، طراحی‌های شما روی آن نیز به فضا احتیاج دارد. شما همچنین به مکانی برای ذخیره آهنگ‌ها ، تصاویر ، همه بازی‌ها و سایر موارد مورد علاقه خود نیاز دارید. شما برای همه این ها به ذخیره سازی نیاز دارید. سعی کنید برای دستیابی به بهترین مقدار به 1 ترابایت یا بیشتر مراجعه کنید زیرا این روزها بیشتر لپ تاپ‌ها حداقل 1 ترابایت فضای ذخیره سازی دارند.

  • HDD یا SSD مشخصات هارد یک لپ تاپ مهندسی

این روزها لپ تاپ‌ها با درایوهای SSD ارائه می‌شوند که سریع‌تر ، کارآمدتر و قابل اطمینان‌تر از درایوهای ‌هارد دیسک مکانیکی سنتی هستند. با این حال، درایوهای SSD با افزایش هزینه مواجه می‌شوند.همچنین لپ تاپ‌هایی با هیبرید ذخیره سازیSSD + HDD وجود دارد که می‌تواند به گونه ای مورد استفاده قرار گیرد که سیستم عامل (ویندوز یا دیگران) در SSD قابل نصب باشد و فایل‌های اضافی مانند عکس یا آهنگ در HDD ذخیره شوند و باعث می‌شود لپ تاپ بیشتر مقرون به صرفه شود و همزمان سریع‌تر باشد.

3-رم مورد نیاز برای یک لپ تاپ مهندسی

در هنگام بررسی مشخصات یک لپ تاپ مهندسی باید دید که چقدر RAM لازم است؟ شما به اندازه کافی رم نیاز دارید تا مطمئن شوید لپ تاپ شما در واقع می‌تواند آنچه پردازنده سریع را اجرا می‌کند ذخیره و اجرا کند. یک RAM بزرگ برای همگام سازی با سرعت پردازنده سریع نیاز است. بیشترین ظرفیت توصیه شده 8 گیگابایت است ، اگرچه 12 گیگابایت و 16 گیگابایت نیز ترجیح داده می‌شوند. با این حال ، بهتر است یک آداپتور گرافیکی خوب داشته باشید تا مقدار زیادی RAM ، مگر اینکه در بازی جدی باشید یا از نرم افزارهای سنگین تری استفاده کنید.

این مطلب را از دست ندهید  راهنمای خرید بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی + معرفی بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی 2023

4-مشخصات اتصالات یک لپ تاپ مهندسی

حداقل به Wi-Fi نیاز خواهید داشت (دنیایی بدون اینترنت وجود ندارد) و اگر عملکرد بلوتوث نیز وجود داشته باشد بهتر است. این کار باعث سهولت کار در طراحی شما می‌شود و همچنین باعث صرفه جویی در وقت و هزینه درایوهای فلش می‌شود.

در اترنت ، دکل دارای یک شبکه گیگابیتی است و باید اضافه کرد که این لازم نیست ، امایک مزیت خوب به شمار می آید. تقریباً هر پورت اترنت خوب کار می‌کند. یک شبکه بی سیم 802.11 a/b/g/n و بلوتوث v4.0 دارای اتصال مناسبی است و تقریباً در هر ایستگاه کاری که اخیراً راه اندازی شده است می‌توانید آن را با سهولت پیدا کنید. درایوهای نوری نیز افزودنی خوبی هستند، اما این روزها آن‌ها فقط به عنوان استفاده از لوازم جانبی مد به جای استفاده واقعی استفاده می‌کنند. بنابراین ، اگر دیدید که خرید مناسبی تمام نیازهای شما را برآورده می‌کند اما متوجه می‌شوید فاقد درایو نوری است ، قطعاً باید آن را در نظر بگیرید اما از دست دادن درایو باعث می‌شود لپ تاپ شما سبک تر و قابل حمل تر باشد.

5- اندازه صفحه نمایش

در مورد مشخصات یک لپ تاپ مهندسی، اندازه صفحه نمایش در واقع یک نیاز اصلی نیست. یک لپ تاپ 14 یا 15 اینچی کاملاً مناسب است و این اندازه‌ها مناسب طراحی و کارهای مرتبط با طراحی هستند. با این حال ، این بدان معنا نیست که اندازه صفحه بزرگتر چیز بدی است. فقط نیازهای را به خاطر بسپارید. یک صفحه 17.3 اینچی نیز به اندازه 15 اینچ قابل حمل نیست ، اما ممکن است گزینه‌های بیشتری داشته باشد و مساحت بیشتری برای نمایش آثار شما داشته باشد.

اندازه صفحه نمایش

در حالی که اندازه صفحه نمایش آنچنان حیاتی نیست ، وضوح تصویر مهم است. با وضوح بالاتر صفحه نمایش ، فضای بیشتری برای چندین پنجره فراهم می‌کند. 1920×1080 پیکسل بیشترین توصیه را دارد زیرا کیفیت واقعی HD 1080p است. این روزها لپ تاپ‌ها ، فیلم‌ها با کیفیت 3k و 4k ارائه می‌شوند. بنابراین ، 2k حداقل حداقل است.

6-کارت‌های ویدیویی اختصاصی

از محیط‌های کاری مانند CAD ، MATLAB و Solid Works برای برنامه‌های کاربردی محیط سه بعدی و ارائه ویدئو استفاده می‌شود. این برنامه‌ها و سایر برنامه‌های مشابه به کارت گرافیک اختصاصی نیاز دارند، زیرا آداپتورهای داخلی قادر به تأمین نیازهای پردازش ویدئو نیستند. استفاده از کارت گرافیک 2 گیگابایتی DDR3 تقریباً برای همه محیط‌ها کافی است. با این حال ، اگر بازی‌های سطح بالا را اولویت می‌دانید ، به دنبال کارت گرافیک DDR5 مانند سری NVidia GTX باشید.

این مطلب را از دست ندهید  معرفی و بررسی بهترین لپ تاپ‌های صنعتی و سخت کار HP

7-مشخصات سیستم عامل یک لپ تاپ مهندسی

سرانجام سیستم عامل. حال، به این می‌رسد که آیا شما یک Mac یا یک لپ تاپ ویندوز دارید. البته دستگاه‌های Mac به طرز خیره کننده ای خوش ساخت هستند و کیفیت ساخت آن‌ها در کنار نمایشگرها عالی است. با این حال ، وقتی که صحبت از ایستگاه کاری برای کار واقعی شما می‌شود ، همه محیط‌ها فقط بومی‌ ویندوز هستند.

شما هنوز هم می‌توانید از Mac استفاده کنید ، اما استفاده از آن می تواند گاهی اوقات کاملاً آزار دهنده باشد. برای شروع باید تلاش بیشتری در یافتن مسیر خود انجام دهید. حتی بازی‌های سطح بالا نیز در ویندوز بهتر اجرا می‌شوند. بنابراین ، اگر به دنبال یک لپ تاپ برای اهداف اصلی مهندسی هستید ، این‌ها مواردی است که باید به خاطر بسپارید.

معرفی بهترین لپ تاپ های مهندسی

  1. Acer Predator Helios 300:

در حالی که سری Acer Predator به طور کلی لپ تاپ مخصوص بازی محسوب می‌شود ، مشخصات آن مطمئناً آن را برای هرگونه نیاز دانشجویان مهندسی واجد شرایط می‌کند. مدل اصلی دارای 6 گیگابایت GeForce RTX 2060 است. شما همچنین دارای یک پردازنده شش هسته‌ای 12 رشته ای اینتل ، 16 گیگابایت حافظه و 512 گیگابایت درایو حالت جامد هستید. این دستگاه می‌تواند از سه درایو از طریق شکاف M.2 خود پشتیبانی کند. بسیاری از نوت بوک‌های نازک چنین گزینه‌ای ندارند.

لپ تاپ مهندسی ایسر

صفحه نمایش IPS دارای رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل ، سطح ضد تابش نور ، رنگ ، وضوح و روشنایی عالی است. Aeroblade 3D Fan لپ تاپ را با وجود ساعت‌های طولانی کار (و بازی) خنک نگه می‌دارد. اگر نمی‌توانید آن را به برق متصل کنید ، 6 ساعت عمر باتری خواهید داشت. وزن این لپ تاپ حدود 4 پوند است. با این حال ، بدنه سنگین آن را از ساییدگی محافظت می‌کند ، بنابراین اگر از آن دسته افراد نیستید که مراقب وسایل خود باشید ، این ممکن است به نفع شما باشد. اگر طرح برای شما مهم است ، حتماً این را در لیست خود قرار دهید

2. Dell XPS 15 :

Dell XPS 15 ارزان نیست ، اما قدرت و عملکرد آن ارزش سرمایه گذاری را دارد. با مشخصات خود ، می‌تواند هر گونه نرم افزار مهندسی و طرح‌های سه بعدی را بدون هیچ گونه اشکال و تاخیری اجرا کند. این دستگاه دارای نسل 10 اینتل Core i7 ، 512 گیگابایت SSD ، 16 گیگابایت رم است. Dell XPS15 همچنین دارای صرفه جویی در مصرف انرژی و حتی سازگار با محیط زیست است. 25 درصد از مواد آن از پلاستیک‌هایی است که از اقیانوس جمع آوری شده است و مابقی از دیگر پلاستیک .های بازیافتی ساخته شده است.

لپ تاپ مهندسی دل

این دستگاه گرافیک قدرتمندی را تضمین می‌کند .مانیتور 15 اینچی دارای لبه بی نهایت ، دقت رنگ بی عیب و نمایشگر 500 نیت است. شما همه چیز را با جزئیات واضح مشاهده خواهید کرد ، حتی اگر در خارج از خانه کار می‌کنید. این دستگاه با ویژگی ضد نور و ساعت‌های طولانی کار چشم شما را خسته نمی‌کند. دو فن و لوله‌های حرارتی دوگانه گرما را پخش می‌کنند و یک اگزوز مخفی در لولا وجود دارد.

این مطلب را از دست ندهید  بهترین لپ تاپ برای مهندسی نفت کدام است؟

3. Apple Macbook Pro 16 :

اگر از کاربران اپل هستید ، این مدل MacBook Pro را بررسی کنید. دارای صفحه نمایش 16 اینچی شبکیه با 500 نیت روشنایی است. همانطور که اپل می‌گوید: “برای انجام کارهای بزرگ و زیبا عالی است.” پردازنده Intel Core i9 در واقع دو برابر قدرتمندتر از مک بوک چهار هسته‌ای است ، بنابراین می‌توانید مدل‌های سه بعدی را بدون هیچ گونه تاخیر سریع رندر کنید. همچنین 64 گیگابایت حافظه DDR4 دریافت می‌کنید که به شما امکان می‌دهد چند کار را با سهولت انجام دهید.

لپ تاپ مهندسی اپل

شما می‌توانید تصاویر را بارگذاری کنید ، چندین برنامه را اجرا کنید ، نقشه‌ها را ارائه دهید – این لپ تاپ می‌تواند همه کارها را همزمان انجام دهد ، بدون اینکه تکان بخورد. از نظر قابلیت گرافیکی ، دارای ADM Radeon Pro 5000M است. این برای نیازهای شما کافی است ، اما اگر می‌توانید ، مدل ارتقا یافته را با Radeon Pro 5600 تهیه کنید که حافظه پهنای باند بیشتری به شما می‌دهد. کمی گرانتر است ، اما افزایش سرعت و کیفیت در هنگام ایجاد رندر سه بعدی مفید است.

4. لنوو آیدیاپد (V130 ( Lenovo IdeaPad V130

این لپ تاپ برای کارهای بسیار سنگین مناسب نیست ولی می تواند برخی از نرم افزارهای مهندسی را اجرا کند . نمایشگر این محصول 15 اینچ است.لنوو سری V130 دارای سخت افزارهای متفاوتی بوده که هر کدام به صورت جداگانه در بازار عرضه شده است و هر کدام دارای قیمت های متفاوتی می باشد .

لنوو آیدیاپد

نمایشگر این مدل لپ تاپ قادر است تا 180 درجه صفحه را باز نگه دارد و در جلسه می توانید هر چیزی را که می خواهید به نمایش بگذارید .

5. اچ‌پی 15S (HP 15S)

یکی از ارزان ترین مدل لپ تاپ های مهندسی است.لپ تاپ مهندسی اچ پی 15S دارای نمایشگر 15 اینچی بوده و 1.7کیلوگرم وزن دارد و از حافظه های پر سرعت SSD با درگاه M.2 استفاده می‌ کند . سرعت این دستگاه نسبت به مدل های دیگر بسیار بالا بوده است.

این مطلب را از دست ندهید  مقایسه، تفاوت و شباهت سرفیس پرو ٥ و ٦
مشخصات طراحی لپ تاپ ها

6. لپ تاپ لنوو تینک ‌بوک ۱۵

این لپ تاپ از نظر طراحی بسیار ساده بوده اما دارای قدرت پردازشی بالایی می باشد و برای کار مهندسین بسیار مناسب است .

لپ تاپ لنوو تینک ‌بوک ۱۵

یکی از نکات منفی این محصول نداشتن باتری قدرتمند است .قابلیت هایی مانند : دو میکروفون با تاییدیه اسکایپ برای تماس‌های تصویری ، وب‌کم با مکانیزم جهنده ، حسگر اثرانگشت روی کلید پاور ، کلیدهای مخصوص اسکایپ را دارد .

لپ تاپ Lenovo ThinkPad E15

لپ تاپ Lenovo ThinkPad E15

  • پردازنده: Core-i7 – 10510U / Core-i5 -1135G7
  • رم: 16 گیگا بایت – DDR4
  • حافظه داخلی: 256 / 512 گیگا بایت – SSD
  • گرافیک: Intel HD
  • نمایشگر: ١٥.٦ اینچ – Full-HD
  • درگاه‌ها: USB3, Type-C, HDMI
  • رنگ: مشکی
  • درجه کیفیت: ++A

لپ تاپ استوک Dell Latitude 5310 2-in-1

  • پردازنده: Core i5 – 10210U
  • رم: 8 گیگا بایت – DDR4
  • حافظه داخلی: 256 گیگا بایت – SSD
  • گرافیک: Intel Iris Graphic
  • نمایشگر: 13.3 اینچی و لمسی – Full-HD
  • درگاه‌ها: USB3, HDMI, Type-C
  • رنگ: مشکی
Lenovo ThinkPad P51s

لپ تاپ Lenovo ThinkPad P51s

  • پردازنده: Core i7 – 7500U
  • رم: ١٦ گیگا بایت – DDR4
  • حافظه داخلی: 512 گیگا بایت – SSD
  • گرافیک: Nvidia Quadro M520M, 2GB
  • نمایشگر: ١٥.٦ اینچ – Full-HD
  • درگاه‌ها: USB3, HDMI, DisplayPort
  • رنگ: مشکی

لپ تاپ Dell Latitude E7450

  • پردازنده: Core i5 – 5200U
  • رم: ٨ گیگا بایت – DDR3
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
  • گرافیک: Intel HD 5500
  • نمایشگر: ١٤ اینچ – Full-HD
  • درگاه‌ها: USB3,, HDMI
  • رنگ: مشکی
Dell Latitude E7450

نتیجه کلی ویژگی های لپ تاپ مخصوص کارهای مهندسی چیست؟

  • پردازنده قوی
  • هارد ssd
  • باتری مناسب
  • سبک و قابل حمل بودن
  • صفحه نمایش خوب

سخن پایانی

شما دراین مقاله با لپ تاپ مهندسی آشنا شدید.همچنین از مشخصات بهترین لپتاپ های مهندسی آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

مهم ترین معیار های خرید لپ تاپ مهندسی کدامند؟

صفحه نمایش با کیفیت، پردازنده و کارت گرافیک با قدرت مناسب، وزن کم و قابل حمل و باتری با ظرفیت مناسب از مهم ترین معیار های خرید لپ تاپ مهندسی هستند. پردازنده از بقیه موارد گفته شده مهم تر است.

آیا برا ی کارهای مهندسی نیاز به یک لپ تاپ قوی داریم؟

پاسخ این سوال بستگی به استفاده شما دارد، بسیاری از برنامه‌های سنگین نیاز به یک لپ تاپ مهندسی با مشخصات قدرتمند و رده‌بالا دارند. به همین دلیل بهتر است ابتدا برنامه‌هایی که قصد استفاده از آن‌ها را دارید مشخص کرده و بعد بسته به همان‌ها مشخصات را تعیین کنید.

پیشنهاد ما به شما

لپ تاپ مناسب رشته کامپیوتر

بررسی و معرفی لپ تاپ مناسب رشته کامپیوتر و دانشجویان رشته کامپیوتر

از جمله رشته‌هایی که در سال‌های اخیر از اقبال خوبی برخوردار بوده و توانسته افراد …

دیدگاهتان را بنویسید