جمعه , 10 فروردین 1403
لپ تاپ حسابداری

بررسی ویژگی های لپ تاپ مخصوص حسابداری + معرفی بهترین لپتاپ های حسابداری

حرفه حسابداری در سرتاسر جهان همیشه تقاضای زیادی داشته است. هر کسب و کار، شرکت، سازمان و حتی هر خانواده‌ای نیاز به رسیدگی و مدیریت امور مالی و حسابداری خود دارد. از این رو یک حسابدار باید به تجهیزات مورد نیاز مجهز باشد. برای حسابداری دقیق و آسان نیاز به نرم افزار حسابداری دارید و برای اجرای نرم افزار باید از رایانه و لپ تاپ کمک بگیرید. در این مطلب مشخصات بهترین لپ تاپ برای حسابداری را بررسی می‌کنیم.


فهرست مطالب


حسابداران به چه چیزی نیاز دارند؟

حسابداری به شرکت ها و افراد کمک می کند که عملکرد مالی سالیانه و یا ماهانه خود را ارزیابی کنند.این عمل به خودی خود به شما دید کلی درباره کل دارایی ها، توانایی ها، سود و زیان سالیانه و وضعیت مالی کسب و کارتان می دهد. این اطلاعات برای تصمیم‌گیری‌های مهم حیاتی هستند.بر اساس این دیدگاه هاست که شما می توانید استراتژی های آینده شرکت خود را برنامه ریزی کنید. به لطف تکامل تکنولوژی، این روزها حسابداری دیگر یک کار دستی نیست. کافیست از کامپیوترها برای هر چه سریع و راحت تر شدن امور استفاده کنید.

لپ تاپ حسابداری

امروزه ما به برخی از سیستم‌های نرم‌افزاری حسابداری پیشرفته مانند هلو ، Microsoft Excel، آسان ، Saga، نیاز مبرم داریم . این نرم افزارها نه تنها پیچیده‌ترین وظایف حسابداری را ساده می‌کنند، بلکه به شما در صرفه جویی در هزینه و وقت کمک بسیار بزرگی خواهند کرد. برای این کار کافیست یک لپ تاپ تهیه کنید و یک نرم افزار حسابداری که بر روی سیستم نصب شده.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بهترین لپ تاپ مدیریتی را بخوانید.

این مطلب را از دست ندهید  مقایسه، تفاوت و شباهت سرفیس پرو ٥ و ٦

مهمترین ویژگی های خرید لپ تاپ حسابداری چیست؟

در ادامه، ویژگی‌هایی که یک لپ تاپ حسابداری را خاص می‌کند را شرح داده‌ایم که می‌توانید با توجه به این اطلاعات، لپ تاپ حسابداری مناسب خود را پیدا کرده و برای خرید آن اقدام کنید.

اندازه و وضوح مانیتور لپ تاپ حسابداری

در نظر داشته باشید که هر چه صفحه نمایش یا مانیتور لپ تاپ برای کارهای حسابداری بزرگ‌تر باشد، وزن آن نیز افزایش می‌یابد و در نتیجه حمل آن نیز دشوارتر می باد؛ لذا برای انتخاب لپ تاپ مناسب نرم افزارهای حسابداری، به اندازه صفحه نمایشی که برای نرم‌افزارهای خود نیاز دارید دقت داشته باشید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ مناسب منشی را بخوانید.بسیاری از افراد با لپ تاپ حسابداری با اندازه مانیتور 13 اینچ، بسیاری از کارهای خود را به راحتی می‌توانند انجام دهند و ضمن این که این سایز لپ تاپ حسابداری برای مسافرت و گشت و گذار نیز مناسب است (اگر اهل دورکاری می‌باشید) و برای زمان‌های استراحت نیز می‌توانید با آن وب گردی کنید و یا فیلم تماشا نمایید؛ به طور کل می‌توان گفت این سایز لپ تاپ حسابداری برای بسیاری از افراد کارساز است.

رم (RAM) لپتاپ مناسب حسابداری

برای انجام بیشتر کارهایی که ممکن است با یک لپ تاپ انجام شود، بهتر است حداقل از یک رم 8 گیگابایتی استفاده شود. به طور کلی، رم‌های زیر این مقدار ممکن است به درستی پاسخگوی فعالیت‌های شما برای انجام کارهای حسابداری نباشند.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تبلت ویندوزی را بخوانید. البته در نظر داشته باشید که در اکثر موارد می‌توانید رم دستگاه خود را ارتقا دهید. اگر لپ تاپ حسابداری شما یک لپ تاپ قوی محسوب می‌شود، می‌توانید بر روی آن یک رم 16 GB DDR نصب کنید و از سرعت و عملکرد بهبود یافته لپ تاپ حسابداری خود لذت ببرید.

این مطلب را از دست ندهید  معرفی برترین لپ تاپ های مناسب برای مدیران + نقد و بررسی مشخصات آنها

هارد لپتاپ برای کارهای حسابداری

گر می‌خواهید مطمئن شوید که سیستم عامل شما خیلی سریع شروع به کار کرده یا برنامه‌های جدید سریعاً اجرا می‌شوند، می‌توانید برای سیستم خود یک هارد SSD تهیه کنید ولی نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که خرید یک هارد SSD برای شما هزینه‌های بیشتری را در بر می‌گیرد تا خرید یکی از هاردها سنتی HDD ولی همچنان باید گفت که هزینه‌ای که صرف تهیه این هارد می‌کنید به عملکردی که پس از آن از لپ تاپ خود خواهید دید، می‌ارزد. اگرچه قیمت آنها در سال‌های اخیر کاهش یافته است.البته برای کسب اطلاعت بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ اداری را بخوانید.

پردازنده لپ تاپ برای رشته حسابداری

تراشه‌هایی که در لپ تاپ مورد استفاده قرار می‌گیرند اغلب از تولیدات اینتل یا AMD هستند. مخصوصاً مدل‌های اولیه مجهز به تراشه‌هایی هستند که معمولاً در تبلت‌ها از آنها استفاده می‌شود. این نمونه عملکرد بالایی ندارند، با این وجود به راحتی می‌توانید امور روزمره خود مانند تایپ در نرم افزارهای اداری یا حتی گشت و گذار در اینترنت را با این دستگاه‌ها انجام دهید.

بهترین لپتاپ برای کارهای حسابداری

از سوی دیگر، اگر از لپ تاپ انتظار کارایی بیشتری داشته و از نرم افزارهای مالی و حسابداری با کارایی بالا استفاده می‌کنید، لطفاً دنبال یک پردازنده کلاسیک مانند Intel i5 باشید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ مناسب حسابداری را بخوانید.در نرم افزارهای حسابداری، عملکرد پردازنده نقش اصلی را ایفا می‌کند. عملکرد تخصیص پردازنده را بررسی کنید و ارزیابی کنید چه نرم افزاری بیشتر روی سیستم اجرا خواهد شد.

سیستم عامل لپ تاپ

سیستم عامل نصب شده روی یک رایانه ویژگی دیگری است که نباید از آن غافل شد. سیستم عامل برای لپ تاپ شما بسته به انتخاب خودتان است که چه نوع سیستم عاملی را می خواهید نصب کنید. انتخاب های زیادی رو به روی شما هستند، اکثر حسابداران از ویندوز برای سیستم عامل لپ تاپ خودشان استفاده می‌کنند اما شما می‌توانید به کروم بوک و یا حتی لینوکس هم فکر کنید.

این مطلب را از دست ندهید  معرفی باریک ترین و سبک ترین لپ تاپ های مدیریتی 2023 + بررسی قیمت لپتاپ ها

کیبورد لپتاپ حسابداری

کیفیت و اندازه صفحه کلید برای لپ تاپ حسابداری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.می‌توان گفت برای یک حسابدار این مهم‌ترین ویژگی هر لپ تاپ برای کارهای حسابداری است، چرا که دائماً در حال نوشتن حجم زیادی از اطلاعات در صفحات اکسل یا فایل‌های متنی یا ثبت اطلاعات در نرم افزارهای حسابداری می‌باشد.

نامبرپد لپ تاپ

از آن جا که صفحات اکسل ونرم افزارهای حسابداری عمدتاً از اطلاعات عددی تشکیل شده‌اند، یک صفحه کلید عددی برای لپ تاپ حسابداری لازم و ضروری است. اگر به جای کلیدهای عددی بالای کیبورد از صفحه کلید عددی سمت راست استفاده کنید، عملکردتان بسیار کارآمدتر و سریع‌تر خواهد بود.

تصور کنید که استاد شما در اکسل از یک سری کلید میان‌بر استفاده می‌کند و شما با صفحه کلید بدون کلیدهای عددی خود در تلاشید که خود را به بقیه برسانید.متأسفانه داشتن یک صفحه کلید عددی روی لپ تاپ، باعث می‌شود اندازه آن تا حد زیادی بزرگ‌تر و قابلیت حمل آن کم‌تر شود ولی نگران نباشید، همیشه این امکان برای شما فراهم است که صفحه کلید عددی جداگانه‌ای خریداری کرده و به یکی از پورت‌های USB لپ تاپ حسابداری خود وصل کنید.

کلیدهای اختصاصی F

همه لپ تاپ کلیدهای F را دارند؛ با این حال، در برخی از آنها برای هر بار استفاده از کلیدهای F باید کلید Shift یا Command را نگه دارید. کلیدهای اختصاصی F این مرحله را نداشته و کافی است که مستقیماً کلید F مورد نظر را بفشارید. این ویژگی برای عملکرد سریع در بسیاری از نرم افزارها از جمله اکسل بسیار کاربردی و مفید است.

این مطلب را از دست ندهید  بررسی و معرفی بهترین لپ تاپ ها برای کاربری روزمره در سال 2023

وزن لپ تاپ

اگر نمی‌خواهید یک لپ‌تاپ حسابداری سنگین را دنبال کنید، انتخاب یک لپ‌تاپ سبک وزن ممکن است مفید باشد. بسیاری از حسابداران با لپ‌تاپ‌های خود در خارج از محل یا در حال حرکت کار می‌کنند، بنابراین اگر دستگاه شما بیشتر وقت خود را در حمل و نقل سپری کند، داشتن چیزی سبک برای حمل و نقل آسان بسیار مهم است. حسابداران همچنین ویژگی‌های اضافی زیادی مانند صفحه کلیدهای دارای نور پس‌زمینه و صفحه‌نمایش لمسی می‌خواهند که در تمام ساعات شب هنگام کار دور از دفتر کارشان را آسان‌تر کند.

معرفی بهترین لپ تاپ های مناسب حسابداری :

لپ تاپ هایی مناسب حسابداری و بهترین لپ تاپ ها برای حسابداری و کار معرفی می‌کنیم. این لپ تاپ ها اکثرا از دسته بندی لپ تاپ های مهندسی هستند.

لپ تاپ لنوو تینک پد T470

  • پردازنده: Core i5 – 6200U
    رم: 16 گیگا بایت – DDR3
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
    گرافیک: Intel HD 520
  • نمایشگر: ١٤ اینچ – Full-HD
    درگاه‌ها: USB3, Type-C, HDMI
  • رنگ: مشکی

لپ تاپ لنوو تینک پد L570

  • پردازنده: Core i5 – 6300U
    رم: ٨ گیگا بایت – DDR4
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
    گرافیک: Intel HD 520
  • نمایشگر: ١٤ اینچی – HD
    درگاه‌ها: USB3, VGA
  • رنگ: مشکی

لپ تاپ دل لاتیتود 5570

  • پردازنده: Core i5 – 6440HQ
    رم: 8 گیگا بایت – DDR4
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
    گرافیک: Intel HD 520
  • نمایشگر: ١٥.٦ اینچ – Full-HD / HD
    درگاه‌ها: USB3, HDMI, VGA
  • رنگ: مشکی

لپ تاپ دل لاتیتود 5550

  • پردازنده: Core i5 – 5200U
    رم: ٨ گیگا بایت – DDR3
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
    گرافیک: Intel HD 520
  • نمایشگر: ١٥.٦ اینچ – Full-HD
    درگاه‌ها: USB3, HDMI, VGA
  • رنگ: مشکی

لپ تاپ اچ پی Notebook 255 G6

  • پردازنده: AMD A6 – 9220
    رم: ٨ گیگا بایت – DDR3
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
    گرافیک: AMD Radeon R4
  • نمایشگر: ١٥.٦ اینچ – HD
    درگاه‌ها: USB3, VGA, HDMI
  • رنگ: مشکی

لپ تاپ اچ پی ProBook 650 G1

  • پردازنده: Core i5 – 4200M
    رم: ٨ گیگا بایت – DDR3
  • حافظه داخلی: ٢٥٦ گیگا بایت – SSD
    گرافیک: Intei HD
  • نمایشگر: ١٥.٦ اینچ – FHD
    درگاه‌ها: USB3, mini display, VGA
  • رنگ: نقره‌ای

سخن پایانی

شما دراین مقاله با ویژگی های لپ تاپ خصوص حسابداری آشنا شدید.همچنین از مشخصات آنها آگاه شدید.اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا دراسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

این مطلب را از دست ندهید  راهنمای خرید لپ تاپ اداری + معرفی برند های معروف لپتاپ اداری

سوالات متداول

برای خرید لپ تاپ مخصوص حسابداری چه میزان هزینه کنم؟

در خرید لپ تاپ میزان بودجه ای که قرار است هزینه شود روی بقیه چیز ها تاثیر میگذارد بهترین لپ‌تاپ حسابداری مدلی است که بتواند با کمترین قیمت، همه وظایف روزمره را انجام دهد.

برای حسابداری چه فاکتور هایی مهم تر هستند؟

برای حسابداران لپ تاپی کاربردی خواهد بود که کیبور آن دارای اعداد باشد، صفحه نمابشی داشته باشد که چشم هایتان را اذیت نکند و از نظر سخت افزاری به خوبی بتواند نرم افزار های مخصوص حسابداری را اجرا کند همچنین باتری آن بهتر است ظرفیت مناسبی داشته باشد.

پیشنهاد ما به شما

لپ تاپ مدیران

معرفی برترین لپ تاپ های مناسب برای مدیران + نقد و بررسی مشخصات آنها

دسته‌ای از کاربران وجود دارند که برای انجام کارهای خودشان به یک لپ تاپ نیاز …

دیدگاهتان را بنویسید