پنجشنبه , 24 آبان 1403
لپ تاپ مناسب دانش آموزان

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ دانش آموزی برای کلاس های آنلاین

امروزه بدون داشتن یک لپ تاپ مناسب نمی‌توان کارهای روزانه دانشگاه و مدرسه را انجام داد. برای خواندن و گوش دادن به مطالب، انجام پروژهای دانشگاه و تکالیف مدرسه به یک لپ تاپ های دانش آموزی مناسب و مقرون به مصرفه احتیاج خواهید داشت. شاید تصور کنید یک دستگاه ساده با داشتن اتصال به اینترنت کار شما را راه می‌اندازد اما این تصور تا حدودی اشتباه است.

لپ تاپ دانش آموزی

با این حساب، لپ تاپ مناسب برای دانش آموزان لپ تاپی است که قدرت پردازشی معمولی داشته باشد. چراکه نیازی به اجرای نرم افزارهای سنگین و پیشرفته نیست و حداقل مشخصات سخت افزاری هم برای استفاده‌های آنها مناسب خواهند بود. البته باید این را هم در نظر گرفت که بعضی دانش آموزان ممکن است بخواهند علاوه بر کارهای درسی مربوط به مدرسه، به اجرای بعضی بازی‌ها یا کار با برخی نرم افزارها مثل فتوشاپ یا ادیت ویدئو بپردازند که در این صورت بهتر است لپ تاپ قدرتمندتری خریداری کنید تا جوابگوی نیازهای آنها باشد.البته برای کسب اطلاعت بیشتر میتوانید مقاله مینی لپ تاپ دانشجویی  را بخوانید.


فهرست مطالب


ویژگی های یک لپتاپ دانش آموزی چیست؟

اولین اقدامی که قبل از خرید هر نوع لپ تاپی باید انجام دهید این است که قطعات سخت افزاری و مشخصات فنی آنها را به دقت مورد بررسی قرار دهید. با این کار در نهایت می‌توانید بهترین لپ تاپ را متناسب با نیازهای شخصی تان انتخاب کنیدالبته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله پلتفرم آموزش مجازی را بخوانید.لپ تاپ‌های دانش آموزی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. باید موقع خرید با تحقیق و بررسی سخت افزار آنها و مشخصاتی که دارند، مناسب‌ترین لپ تاپ را خریداری کنید.

امروزه با توجه به اینکه شرکت‌های مختلفی در سراسر دنیا مدل‌های گوناگونی از لپ تاپ‌های دانش آموزی را تولید می‌کنند، انتخاب و خرید لپ تاپ مناسب که جوابگوی نیازهای این دسته از کاربران باشد، کار دشواری است.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بهترین لپ تاپ دانشجویی را بخوانید. در ادامه با بررسی مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع لپ تاپ‌ها قصد داریم شما عزیزان را برای خرید بهترین لپ تاپ دانش آموزی با مناسب‌ترین قیمت راهنمایی کنیم. با ما همراه باشید.

1- پردازنده مناسب درلپ تاپ دانش آموزی :

جزء اصلی و مهم هر لپ تاپی، پردازنده‌ی مرکزی است. پردازنده با مشخصات فنی و ویژگی‌های خود، تعیین کننده‌ی قدرت لپ تاپ در پردازش اطلاعات و اجرای دستورات است. تعداد هسته‌ها، تردها و فرکانس کاری سی پی یو، سه پارامتر مهمی هستند که قبل از خرید هر لپ تاپی باید به آن دقت کنید.

لپ تاپ دانش آموزی

برای استفاده‌های دانش آموزی نیازی به لپ تاپ قدرتمند و گران قیمت نیست. CPU این دسته از لپ تاپ‌ها بهتر است 2 تا 4 هسته داشته باشند. قدرت و توان کافی برای کارهای سبک را دارا خواهند بود. بنابراین، پردازنده‌های سری Celeron، Pentium، Core i3 و Core i5 اینتل یا CPU های سری Ryzen 3 شرکت AMD کاملاً مناسب هستند. آنها کمک می‌کنند تا قدرت و عملکرد پردازشی این دسته از لپ تاپ‌ها تضمین شده باشد.

2- ظرفیت حافظه RAM در لپ تاپ دانش آموزی:

لپ تاپ های دانش آموزی باید رم مناسبی داشته باشند. رم مناسب باعث می‌شود موقع استفاده از لپ تاپ با کندی سیستم و کاهش سرعت در اجرای برنامه‌ها مواجه نشوند. به همین دلیل، رم لپ تاپ‌های دانش آموزی بهتر است حداقل 8 گیگابایت ظرفیت داشته باشند. البته اکثر لپ‌تاپ‌ها قابلیت ارتقاء رم دارند. شما می‌‌‌توانید با خرید رم جدید که ظرفیت بالاتری داشته باشد، مقدار رم فعلی لپ تاپ را افزایش دهید.

3- داشتن کارت گرافیک مجزا:

اکثر لپ تاپ‌های دانش آموزی کارت گرافیک مجزا ندارند. همان گرافیک مجتمع سی پی یو به راحتی جوابگوی نیازهای دانش آموزان و استفاده‌های آنها است. اما اگر لپ تاپ را برای انجام کارهای حرفه‌ای‌تر می‌خواهید و نیاز به گرافیک قدرتمندتری دارید، بهتر است لپ تاپی را خریداری کنید که گرافیک جداگانه با قدرت پردازشی مناسب داشته باشد. به این نکته توجه کنید که وجود گرافیک مجزا در لپ تاپ باعث بالاتر رفتن قیمت آن می‌شود.

ویژگی های لپ تاپ دانش آموزی

4- حافظه داخلی لپ تاپ دانش آموزی:

با توجه به سریع‌تر شدن قطعات سخت افزاری مثل پردازنده‌ها و حافظه‌های رم نسبت به گذشته، لپ تاپ‌های امروزی بهتر است از حافظه SSD بهره ببرند. SSD سرعت بسیار بیشتری نسبت به هارد دیسک‌ها دارد. همچنین می‌تواند جوابگوی سرعت بالای این قطعات باشد و سرعت و عملکرد لپ تاپ را افزایش دهد.

آیا هارد بهتر است یا حافظه‌ی داخلی SSD ؟

توجه داشته باشید که SSD ها قیمت بیشتری نسبت به HDD ها دارند. معمولاً قیمت تمام شده‌ی لپ تاپ را بالا می‌برند و اکثراً با ظرفیت‌های کم مثل ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت در لپ تاپ‌ها استفاده می‌شوند. اگر این مقدار فضا جوابگوی نیازهای فرزند شما نیست، می‌توانید لپ تاپی را خریداری کنید که تنها از هارد دیسک با ظرفیت بالا بهره ببرد. شاید بخواهید علاوه بر اس اس دی، یک هارد هم داشته باشد تا مشکلی از نظر کمبود فضا نداشته باشند.

5- باتری و مدت زمان شارژدهی لپ تاپ دانش آموزی :

باتری و مدت زمان شارژ دهی آن، از فاکتورهای مهم و تأثیر گذار در انتخاب لپ تاپ‌های دانش آموزی هستند. با توجه به اینکه دانش آموزان ممکن است ساعات زیادی از لپ تاپ شان استفاده کنند و در کلاس‌های درس حاضر باشند. باید لپ تاپی برای آنها خریداری کنید که باتری مناسبی داشته باشد و بتواند تا چندین ساعت شارژ دهی کند. چنین لپ تاپ‌هایی با توجه به اینکه سخت افزارشان کم مصرف است، مصرف باتری کمی دارند. شارژ دهی آنها نیز بالاتر است و برای استفاده‌های طولانی مدت کاملاً مناسب خواهند بود.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله لپ تاپ تدرس آنلاین را بخوانید.

6- داشتن صفحه نمایش ایده آل برای لپ تاپ‌های دانش آموزی:

صفحه نمایش اکثر لپ تاپ‌های دانش آموزی، ابعاد 13 تا 15.6 اینچی دارند. این ابعاد اندازه‌ی بسیار مناسبی محسوب می‌شود. همچنین فضای کافی را برای کار با لپ تاپ در اختیار دانش آموزان می‌گذارد. بسته به لپ تاپ انتخابی و قیمتی که دارد، برخی از آنها دارای صفحه نمایش FHD هستند و بعضی دیگر صفحه نمایش HD دارند.

صفحه نمایش

موقع خرید حتماً به کیفیت صفحه‌ی لپ تاپ دقت کنید تا بهترین مدل را بر اساس کیفیت تصویر خریداری کنید. طبیعی است که لپ تاپ‌های FHD، ارزش خرید بالاتری دارند. این مدل ها تصویر خوبی را ارائه می‌دهند که برای استفاده‌های روزمره و فیلم دیدن مناسب هستند. همچنین کار با آنها نیز لذت بخش‌تر خواهد بود.

7- کیبورد و تاچ‌پد مناسب:

انتخاب یک لپ تاپ با کیبورد مناسب در سرعت نوشتن دانش‌آموزان بسیار تاثیرگذار است. بنابراین اگر فرزند شما به نوشتن مقاله علاقه دارد توجه به قیمت نیز بسیار مهم است. وجود یک تاچ‌پد بزرگ و دقیق نیز باعث می‌شود نیازی به موس نداشته باشید.

8- پورت‌ها و اتصالات:

بهره‌مندی از پورت‌های متنوع مانند پورت HDMI، شبکه و USB اهمیت فراوانی دارد. همچنین وجود یک پورت USB type-c باعث می‌شود دستگاهتان به روز بوده و در آینده از لوازم جانبی بیشتری پشتیبانی کند.

9 – قیمت لپ تاپ :‌

یکی از مهم‌ترین معیارها برای انتخاب یک لپتاپ دانش‌آموزی قیمت آن است. به همین منظور با صرف هزینه‌های کمتر نیز می‌توان یک لپتاپ انتخاب کرد که همه نیازهای دانش‌‌آموزان را برطرف کند. در نتیجه به صرف هزینه زیاد نیازی نیست و با انتخاب اقتصادی‌تر به منظور کلاس‌های آنلاین، اجرای مجموعه Office، وبگردی و مشاهده فیلم نگرانی نداشته باشید.

سخن پایانی

لپ تاپ‌های دانش آموزی، دسته‌ی مهمی از لپ تاپ‌ها هستند. این لپ تاپ ها مشخصات فنی خوب و قیمت مناسبی دارند. پس برای دانش آموزان که می‌خواهند در کلاس‌های آنلاین حاضر شوند و درس‌های خود را در منزل به کمک آن بخوانند، مناسب خواهند بود. با توجه به نوع کاربری این نوع لپ تاپ‌ها و قیمتی که دارند، از سخت افزارهای قدرتمندی استفاده نمی‌کنند. پردازنده‌ی لپ تاپ‌های دانش آموزی، اکثراً 2 تا 4 هسته دارند. آنها از 4 گیگابایت رم یا بیشتر بهره می‌برند که قدرت پردازشی خوبی را برای استفاده‌های معمولی ارائه می‌دهند. با توجه به ماهیت این لپ تاپ‌ها، اکثرا نیازی به کارت گرافیک مجزا در آنها نیست.

سوالات متداول

آیا لپ‌ تاپ‌هایی که قابلیت تبدیل به تبلت را دارند برای پروژه‌های دانشجویی و دانش آموزی مناسب هستند؟

این فاکتور کاملا به نوع نیاز شما به دستگاه بستگی دارد. برای مثال اگر رشته شما طراحی یا نقاشی باشد انتخاب لپ تاپ های با قابلیت تبدیل و یک قلم اختصاصی گزینه مناسبی به نظر می‌رسد.

آیا برای شرکت در کلاس‌های به نمایشگر Full HD نیاز است؟

برای شرکت در کلاس‌های آنلاین باید به سخنرانی‌ها و سایر مطالب آموزشی گوش دهید. در این فرآیند، داشتن یک صفحه نمایش خوب که جزئیات را به طور کامل به نمایش بگذارد اهمیت زیادی دارد. بنابراین توصیه می‌کنیم برای انتخاب بهترین لپ تاپ دانشجویی و دانش آموزی به سراغ دستگاه‌هایی با دقت تصویر HD بروید.

Check Also

لپ تاپ دانش آموزی

بهترین لپ تاپ برای دانش آموزان دبیرستانی

امروزه بدون داشتن یک لپ تاپ مناسب نمی‌توان کارهای روزانه دانشگاه و مدرسه را انجام …

دیدگاهتان را بنویسید