لپ تاپ گیمینگ ایسوس

معرفی انواع لپ تاپ گیمینگ ایسوس

لپ تاپ گیمینگ ایسوس (Asus Gaming Laptop) یکی از پرطرفدارترین رایانه‌های قابل حمل در سراسر دنیاست. لازم به ذکر است که این لپ‌تاپ‌های قدرتمند با مشخصات سخت افزاری ویژه‌ای که دارند؛ برای هر نوع کاربری انتخاب مناسبی خواهند بود. برند ایسوس یک برند تایوانی است که در زمینه ساخت و عرضه انواع لپ‌تاپ و تجهیزات تکنولوژی وابسته به آن فعالیت می‌کند. اما بسیاری از گیمرها و کاربرانی که یک لپ‌تاپ همه فن حریف می‌خواهند؛ ایسوس را با لپ‌تاپ‌های سری گیمینگ آن می‌شناسند. در این مقاله با موضوعیت لپ تاپ های گیمینگ به بررسی انواع لپ تاپ گیمینگ ایسوس خواهیم پرداخت. پس اگر به دنبال یک لپ‌تاپ حرفه‌ای و قدرتمند جهت انجام کارهای سنگین گرافیکی یا گیم‌های با حجم بالا می‌گردید؛ حتما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.


فهرست مطالب


درباره برند ایسوس، برند مطرح در لپ تاپ ‌های گیمینگ

ایسوس را می‌توان یک برند نام آشنا در حوزه لپ‌تاپ و لوازم جانبی کامپیوتر دانست. یکی از شاخصه‌های قابل توجه این برند، طیف قیمت گسترده آن است. در واقع باید گفت که لپتاپ‌های ایسوس برای هر سلیقه، بودجه و هدفی کاربرد دارد. اگر به دنبال لپ تاپ مناسب آموزش و تدریس هستید، به لپتاپی برای انجام کارهای گرافیکی نیاز دارید یا گیمر هستید و یک لپ تاپ خوب برای بازی می‌خواهید؛ در هر صورتی ایسوس یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شماست.

لپ‌تاپ‌های ایسوس ساخت کشور تایوان بوده و در حال حاضر در سه سری Zen book، Vivo book و Gaming تولید می‌شوند. مدل‌های سری زن‌بوک و ویووبوک ایسوس اغلب برای کارهای عمومی ‌و سبک مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ هر چند در این دسته هم لپ تاپ‌های حرفه‌ای و قدرتمندی که برای کارهایی مثل بازی کردن مناسب باشند را می‌توان پیدا کرد. سری گیمینگ ایسوس را می‌توان یک غول حرفه‌ای دانست. این دسته از لپ تاپ‌های ایسوس، اغلب برای گیمرها و افرادی که نیاز به اجرای برنامه‌های سنگین دارند مثل گرافیست‌ها، مناسب است.

پردازنده‌های قدرتمند Core i7، Ryzen یا Core i9، رم‌هایی با حافظه داخلی 8 تا 32 گیگابایتی در کنار‌ هاردهای پر سرعت SSD، ‌لپ‌تاپ‌های گیمینگ ایسوس را منحصر به فرد کرده است. لازم به ذکر است که این سری از رایانه‌های Asus به دو نوع TUF و ROG تقسیم می‌شوند که در ادامه به توضیح هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

معرفی انواع لپ تاپ های گیمینگ ایسوس

آیا لپ‌تاپ‌های گیمینگ برند ایسوس، فقط برای بازی کردن مناسبند؟ لپ‌ تاپ گیمینگ‌ایسوس به درد چه کسانی می‌خورد؟ فرقی نمی‌کند گیمر باشید یا گرافیست، مهندس باشید یا معلم، یکی از انواع لپ‌تاپ‌های ایسوس سری Gaming مناسب شما خواهد بود، اگر:

  • با نرم افزارهای سنگین و با گرافیک بالا کار می‌کنید.
  • سرعت و قدرت پردازش لپ‌تاپ برای شما مهم است.
    محدودیت بودجه نداشته و می‌خواهید چندین سال با خیال راحت از یک لپ‌تاپ خوب و حرفه‌ای استفاده کنید.
  • با بازی‌های رایانه‌ای سنگینی مانند کال آف دیوتی، ورازون و … بازی می‌کنید.
  • معمار داخلی هستید و از نرم افزارهای طراحی مانند تری دی مکس استفاده می‌کنید که به رندرگیری‌های با کیفیت و سریع نیاز دارد.
  • انیمیشن می‌سازید یا تدوین فیلم انجام می‌دهید.
  • و …

به طور کلی می‌توان گفت که انواع لپ‌ تاپ گیمینگ‌ایسوس برای هر کاربردی مناسب است؛ اما بهتر است بدانید که با توجه به خاص بودن سخت افزارهای به کار رفته در این سری از رایانه‌ها، میزان زمان شارژدهی آن‌ها زیاد نیست (در حدود 2 تا 4 ساعت). همچنین لازم به ذکر است که تمام لپ‌تاپ‌های مناسب بازی از هر برندی، نسبت به سری‌های دیگر وزن بیشتری دارند.
به همین دلیل اگر کم بودن وزن و همچنین شارژدهی بالا یرایتان اهمیت زیادی دارد؛ باید بگوییم که لپ‌تاپ‌های گیمینگ انتخاب خوبی برای شما نخواهند بود.

لپ تاپ گیمینگ ایسوس TUF

سری TUF (The Ultimate Force) از لپ‌ تاپ‌های گیمینگ‌ایسوس نسبت به مدل‌های اقتصادی این برند مانند سری ویووبوک، سخت افزار بسیار قدرتمندتری دارند. این مدل از انواع لپ تاپ گیمینگ ایسوس مناسب کاربرانی است که به سیستمی ‌با قابلیت‌های گیمینگ نیاز داشته اما بودجه محدودی در اختیار دارند.

پردازنده لپ‌تاپ‌های ایسوس تاف گیمینگ از نوع Core i5 یا Core i7 است؛ همچنین حافظه RAM هشت تا 16 گیگابایتی از دیگر نکات مثبت سخت افزاری این نوع به شمار می‌رود. به جز CPU و RAM پر قدرت، بهره‌مندی از حافظه داخلی نوع SSD با 512 گیگ ظرفیت نیز بر قدرتمندی لپ‌تاپ‌های گیمینگ تاف ایسوس افزوده است. با توجه به مطالب بیان شده می‌توان گفت که سری تاف، نوع میان رده از لپ‌تاپ‌های گیمینگ برند شناخته شده ایسوس محسوب می‌شود. این سیستم‌ها قابلیت‌های لپتاپ گیمینگ را با قیمت پایین به شما ارائه خواهند داد. با این حال لازم به ذکر است که برخی از مدل‌های این سری به راحتی با گیمینگ‌های پرچم‌دار یعنی Asus ROG Gaming رقابت می‌کند.

لپ تاپ گیمینگ ایسوس ROG

به جرأت می‌توان گفت که لپ‌ تاپ گیمینگ‌ایسوس سری ROG (Republic Of Gamers)، یک سیستم فوق حرفه‌ای برای اجرای هر نوع بازی و نرم افزار فوق سنگین به شمار می‌رود. لازم به ذکر است که این سری از لپ‌تاپ‌های ایسوس به دلیل بهره‌گیری از سخت افزار بسیار قوی، گران قیمت‌ترین مدل‌های لپ‌تاپ این برند را شامل می‌شوند. پرچم دار لپ‌تاپ‌های گیمینگ ایسوس یعنی سری راگ، از پردازنده‌های قدرتمند Core i7، Core i9 یا Ryzen بهره می‌برند. در این میان باید گفت که نوع Core i9 و Ryzen از قدرت بیشتری نسبت به Core i7 برخوردار بوده و در نتیجه در اجرای نرم افزارهای و بازی‌های فوق سنگین، عملکرد بهتری دارد.

حافظه رم لپ‌تاپ‌های راگ گیمینگ‌ایسوس از بین 8 تا 32 گیگابایت متغیر است؛ این مقدار RAM خیال شما را بابت اجرای راحت هر نرم افزار و بازی راحت خواهد کرد. همچنین لازم به ذکر است که کارت گرافیک اختصاصی 4 تا 12 گیگابایتی پرچم دار لپ‌تاپ‌های گیمینگ ایسوس، بازی‌هایی با سنگین‌ترین گرافیک‌ها را اجرا می‌کند. حافظه داخلی با ظرفیت حداقل 512 گیگ و از نوع SSD را نیز می‌توان به عنوان یکی دیگر از نقاط قوت مهم راگ گیمینگ ایسوس دانست. مزیتی که با استفاده از آن می‌توانید برنامه‌های پر حجم را با سرعت بسیار بالا اجرا کنید.

قیمت لپ تاپ گیمینگ ایسوس

قیمت سری TUF از لپ‌ تاپ‌های مناسب بازی ایسوس از حدود 25 میلیون تومان شروع شده و تا نزدیک به 75 میلیون تومان ادامه می‌یابد. باید گفت که این رنج قیمت با توجه به قابلیت‌های بی نظیر این لپ‌تاپ‌ها برای گیم‌ها و کارهای گرافیکی حرفه‌ای مناسب به نظر می‌رسد. لپ‌ تاپ ایسوس‌گیمینگ راگ در بازار کشورمان با قیمتی در حدود 30 تا 165 میلیون تومان معامله می‌شود. حال که صحبت از قیمت لپ تاپ شد، پیشنهاد میکنیم سری به لپ تاپ های اقتصادی فروشگاه دلتاپ بزنید. تا اینجا با دو سری از لپ‌تاپ‌های گیمینگ‌ایسوس آشنا شدید؛ احتمالا این سوال در ذهن‌تان ایجاد شده است که اصلی‌ترین تفاوت لپ تاپ ایسوس راگ گیمینگ و تاف گیمینگ در چیست؟ اصلا برای بازی کردم کدامیک از این دو سری عملکرد بهتری دارند؟

لپ تاپ سری ROG ایسوس برای گیم بهتر است یا TUF؟

به طور کلی باید گفت که سری لپ تاپ ایسوس راگ گیمینگ برای اجرای بازی‌های فوق سنگین مناسب‌تر است. گیمرهایی که به صورت حرفه‌ای بازی کرده و اغلب گیم‌های با حجم و گرافیک بالا را ترجیح می‌دهند؛ از کاربران اصلی لپ‌تاپ‌های گیمینگ ROG ایسوس هستند.
اما سری تاف از انواع لپ‌تاپ مناسب گیم ایسوس اغلب برای گیمرهای نیمه حرفه‌ای یا کسانی که بازی‌های کم حجم‌تر و سبک‌تری انجام می‌دهند؛ انتخاب خوبی است.

به عبارت دیگر باید گفت که انواع لپتاپ ایسوس TUF Gamingبرای کارهای گرافیکی سبک‌تر نسبت به مدل‌های سری ROG مناسب‌تر خواهد بود. همچنین لازم به ذکر است که قدرت سخت‌افزاری پایین‌تر سری تاف لپ‌تاپ‌های گیمینگ ایسوس باعث شده که نسبت به انواع راگ قیمت ارزان‌تری داشته باشند. بنابراین می‌توان اذعان داشت که قیمت مهم‌ترین تفاوت سری TUF و ROG لپ‌تاپ ایسوس به شمار می‌رود؛ تا جایی که مدل‌های تاف به عنوان لپ‌ تاپ ‌های میان رده گیمینگ ایسوس و انواع راگ را لپ‌‌تاپ‌های پرچم‌دار این برند شناخته می‌شوند.

بهترین لپ تاپ های گیمینگ ایسوس کدامند؟

شاید نتوان گفت که کدام لپ‌تاپ‌های برند ایسوس برای بازی و کارهای گرافیکی حرفه‌ای مناسب‌ترند؛ چرا که مشخصا هر چه قیمت سیستم بالاتر می‌رود، قابلیت‌های سخت‌افزاری آن نیز ارتقا یافته و در نتیجه عملکرد بهتری خواهد داشت. به عبارت بهتر می‌توان اذعان داشت که بهترین لپ تاپ گیمینگ ایسوس، لپ‌تاپی است که با توجه به نیاز و بودجه شما بهترین انتخاب ممکن باشد. با این حال در ادامه به 3 مدل از سری لپ‌تاپ‌های Gaming ایسوس اشاره خواهیم کرد.

1- لپ تاپ ASUS ROG G732LXS

این مدل از سری گیمینگ راگ را می‌توان یکی از گران‌قیمت‌ترین لپ‌تاپ‌های ایسوس و حتی سایر برندهای موجود دانست. قیمت مدل ROG Gaming G732LXS هم اکنون در بازار ایران به حدود 170 میلیون تومان نیز می‌رسد. این پرچم دار بلامنازع ایسوس از پردازنده قدرتمند Core i9 بهره می‌برد.

64 گیگ حافظه RAM با قابلیت ارتقا، کارت گرافیک با حافظه 8 گیگابایت و 3 ترابایت حافظه داخلی SSD از شاخصه‌های اصلی سخت افزاری این غول بازی ساز است. همچنین باید گفت که صفحه نمایش این لپ‌تاپ Full HD و 17.3 اینچ اندازه دارد.

2- لپ تاپ Asus ROG Strix G17 G713QR

گروه مدل‌های Strix از جمله انواع شناخته شده لپ‌تاپ گیمینگ ایسوس سری راگ محسوب می‌شود. لپتاپ مدل G713QR را می‌توان یکی از پرچم‌داران قدرتمند ایسوس دانست.

پردازنده قوی Ryzen در این لپتاپ به شما اطمینان می‌دهد که می‌توانید از هر نوع بازی و نرم افزار سنگین و فوق سنگین استفاده کنید. علاوه بر این 32 گیگابایت حافظه رم، 8 گیگ کارت حافظه اختصاصی گرافیکی و ظرفیت یک ترابایتی حافظه داخلی آن هم از نوع SSD بر قدرتمندی سخت افزار این مدل از لپ‌تاپ‌های گیمینگ ایسوس افزوده است. از نظر قیمت نیز باید گفت که لپ‌تاپ مدل Asus ROG Strix G17 G713QR در حال حاضر حدود 105 میلیون تومان معامله می‌شود.

3- لپ تاپ گیمینگ تاف ایسوس مدل FX507ZR

این مدل را می‌توان به عنوان یکی از لپ‌تاپ‌های گران قیمت سری TUF دانست (حدود 72 میلیون تومان). پردازنده Core i7 از مدل FX507ZR ایسوس، یک لپ‌تاپ گیمینگ میان رده تمام عیار ساخته که به راحتی می‌تواند با مدل‌های پرچم دار رقابت کند.

لپ تاپ گیمینگ ایسوس مدل TUF FX507ZR به جز پردازنده قوی، از حافظه رم فوق‌العاده 16 گیگابایتی نیز بهره می‌برد. از سایر مشخصات سخت افزاری مهم این مدل نیز می‌توان به کارت گرافیک اختصاصی با حافظه 8 گیگ و ظرفیت داخلی یک ترابایتی SSD اشاره کرد. همچنین لازم به ذکر است که این مدل نسبت به سایر لپ‌تاپ‌های مناسب بازی ایسوس، صفحه نمایش کوچکتری دارد (15.6 inch).

سخن پایانی

لپ تاپ گیمینگ ایسوس یکی از سیستم‌های پرطرفدار نزد کاربران حرفه‌ای و گیمرها است. لپ‌تاپ‌های سری گیمینگ این برند در زیر گروه کلی ROG و TUF قرار می‌گیرند. لپ تاپ‌های راگ گیمینگ به عنوان پرچمدار و سری تاف گیمینگ به عنوان میان‌رده از سوی برند تایوانی ایسوس به کاربران معرفی شده است. بر این اساس می‌توان گفت که به طور کلی قیمت مدل‌های ROG نسبت به انواع لپ‌تاپ TUF ایسوس بالاتر خواهد بود.

به همین ترتیب می‌توان اذعان داشت که سری راگ گیمینگ ایسوس دارای سخت افزار قدرتمندتری نسبت به مدل‌های میان رده تاف بوده و قیمت بالاتری دارند. در نتیجه پیشنهاد می‌شود که اگر به دنبال سیستمی هستید که نرم افزارها و بازی‌های فوق سنگین را به راحتی اجرا کند و همچنین دغدغه هزینه ندارید؛ لپ‌تاپ‌های سری ROG را در لیست انتخاب خود قرار دهید. اما اگر لپ‌تاپی می‌خواهید که علاوه بر گیمینگ بودن، قیمت مناسب‌تری هم داشته باشد، انواع لپتاپ گیمینگ سری تاف انتخاب‌های قابل قبول و خوبی هستند. در پایان امیدواریم که مطالعه این مطلب برای شما مفید بوده و بهترین لپ‌تاپ گیمینگ ایسوس را در سبد خرید خود قرار دهید.

پیشنهاد ما به شما

تفاوت بین کارت‌های گرافیک RTX 30 و RTX 40

تفاوت بین کارت‌های گرافیک RTX 30 و RTX 40

کارت‌های گرافیک سری RTX 30 و RTX 40 از محصولات پرطرفدار شرکت NVIDIA هستند که …

دیدگاهتان را بنویسید